Bedrijf

Je wil een maatschappelijk engagement aangaan? Een groener imago verzilveren? Je betrekt graag je werknemers in een joint effort om CO2 te capteren voor een betere toekomst voor onze planeet? Of misschien zoek je wel samenwerking of connectie met andere (lokale) ondernemers? Iets betekenen voor de streek, klimaat, biodiversiteit, waterbeschikbaarheid? Welkom. Je bent aan het juiste adres.

Voordelen

Meer dan CO2 vastleggen!

Met 1 hectare kruidenland leggen we jaarlijks tot 5 ton CO2 vast in de bodem. Door samen te werken met boeren uit onze streek kan je dus lokaal je hele uitstoot compenseren. Maar er is meer! Tegelijkertijd draag je bij aan het herstel van het agrarisch ecosysteem.

Zichtbaarheid

Je bent trots op je steun en terecht! Het brede publiek mag best weten welke inspanningen je levert. We zorgen voor de nodige publiciteit die je als sponsor ook verdient. We zetten maximaal in op visibiliteit op deze website met nodige sociale links en doorverwijzingen naar je eigen webstek. Ook lokale, regionale en nationale pers wordt betrokken bij onze realisaties.

Netwerk

Het project brengt agrarische- en niet-agrarische ondernemers samen voor hetzelfde doel. Regelmatig koppelen we met iedereen terug en zorgen we dat je in contact komt met gelijkgestemde sponsors en deelnemende boeren. Als de kruidenlanden in volle glorie staan, gaan we graag samen het veld in. Zo ervaar je welk verschil je maakt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tommy Kocs
Bedrijfsleider

Zo werkt het

Het project bevindt zich in zijn proeffase. Daardoor kunnen we tot juni 2023 rekenen op subsidies via het Europese LEADER-programma. Na afloop van het LEADER-project gaan we graag de samenwerking met private sponsors aan om het project duurzaam en blijvend verder te zetten. Laat in tussentijd zeker uw gegevens achter! Laten we alvast kennis maken en samen het project in een nog betere bedding leggen.

U kan als bedrijf op twee manieren deelnemen.  

1. U vindt het project sympathiek en wil meteen een vrije bijdrage doen? Dan kan eenvoudigweg via onderstaande knop. U ontvangt van ons een bewijs van betaling en charter. Wij engageren ons om uw bijdrage om te zetten in extra kruidenland en krijgt hiervan ook bericht. 
2. U wenst een diepgaander engagement, wil uw concrete CO2-uitstoot compenseren en hebt graag inzicht in wie dat waar gaat doen? Perfect! We zoeken steeds naar de juiste balans tussen aanbod en vraag. U gaat een engagement aan om het project te ondersteunen, maar betaalt pas uw bijdrage als we de connectie gevonden hebben met een landbouwer.

Bij interesse kan u ons eenvoudigweg contacteren. We nemen u graag mee op pad! In het veld en in ons verhaal en werkwijze.

Steun ons

Kriebelt het? Dat is van die kruiden natuurlijk!
Neem gerust vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

No payment method connected. Contact seller.